Gratis Magasin – Prova på!

Prova obegränsad magasinläsning gratis

Istället för att bläddra genom olika hemsidor eller nyhetsappar och titt som tätt springa på artiklar med betalväggar, så kan du idag samla alla dina favoritmagasin i en och samma app. Du har dessutom möjligheten att läsa flera magasin och hitta nya favoriter utan att betala mer. Vi listar fyra appar som bjuder på obegränsad läsning och en gratis testperiod.

Hur fungerar tjänsten

För dig som läser tidningar som Expressen, Filter, ELLE eller något annat magasin online, så finns nu en smidig tjänst där du samlar alla tidningar i en och samma app.

Tjänsten bjuder på obegränsad tillgång bland alla tidningar i deras utbud, så bland dina favoriter kan du hitta nya läsvärda tidningar. Eftersom alla tidningar kommer i utgåvor så kan du läsa både den senaste utgåvan, eller botanisera bland tidige utgåvor.

Gemensamt för tjänsterna är att de fungerar ungefär som tjänsterna för filmstreaming och ljudboksstreaming. Du betalar en fast månadsavgift och får du tillgång till leverantörens utbud och app. Olika leverantörer kan skilja sig mellan utbud, pris och antal personliga konton.

Gratis magasin

Fördelar jämfört med enskilda prenumerationer

Fördelen med att använda dessa tjänster är att du får just tillgång till flera olika tidningar, ofta till ett pris som inte är mycket högre än att prenumerera på en enstaka tidning. Till skillnad tidningarnas egna appar så kan du ladda ner tidningarna och läsa dem i offlineläge.

Ofta kan flera personer prenumerera på sin favorittidning genom ett och samma abonnemang. Det betyder att både barn och vuxna alla kan hitta sina favoriter i samma app.

Ytterligare en fördel med att läsa digitala tidningar är att du själv bestämmer vad du vill läsa i tidningen. Magasinernas hemsidor toppas av rubriker som dem vill att du ska läsa. En magasinapp är helt enkelt som att läsa papperstidningen, fast digitalt.

Prova på gratis nyhetsappar

Readly

Första månaden kostar det 9 kr eller 14 dagar kostnadsfritt.
Readly har det största utbudet på marknaden och du får obegränsad läsning bland 3 413 svenska och internationella tidningar.

Du hittar allt från mode, kvällstidningar, sport, bilar, inredning, fiske eller yoga och kan ladda ner din tidning och läsa offline. Nya som gamla utgåvor finns, och det finns även en hel del innehåll för barn. När du startar ett abonnemang hos Readly kan du läsa på upp till fem enheter samtidigt där alla får en personlig profil.

Ztory

Prova gratis i 14 dagar
Hos Ztory hittar du tusentals tidningar och magasin, och även en drös med digitala barnböcker. Genom funktionen Clips kan du spara recept, artiklar, inspiration eller en artikel genom att markera en ruta och spara.

Du kan även avsluta din prenumeration och låsa upp den under tidsbegränsade perioder från 20 kr. Ett abonnemang ger möjlighet att läsa på upp till sju enheter samtidigt.

Flipp

Prova första månaden gratis.
Flipp fungerar perfekt för familjer och erbjuder magasin från Egmont Publishing vilket är allt från Kalle Anka och Bamse till Hemmets Journal, KING, Hus & Hem, Vagabond och många fler.

Ett konto ger upp till fem personliga profiler. Är du redan prenumerant på en tidning hos Egmont får du en rabatt på din månadskostnad hos Flipp. Innehåll kan laddas ner och läsas offline. De har ett lite mindre utbud än de största leverantörerna.

Pling

Prova en månad gratis
Över 100 svenska och internationella magasin och veckotidningar. Ett abonnemang gör att du kan var inloggad på upp till fem enheter. Du kan själv anpassa textstorlek, night mode och andra funktioner som gör din läsning behaglig och personanpassad. Om du redan är prenumerant på någon av Aller medias tryckta tidningar får du

Hur du väljer tjänst

Alla tjänster fungerar på de flesta enheterna, kan läsas offline och har samma fasta månadsavgift vilket lämnar aspekter som kan hjälpa dig att välja tjänsten som passar dig bäst:

Om du redan har ett eller flera favoritmagasin, se till att tjänsten har dem tidningarna. Utbudet skiljer sig mellan de olika tjänsterna, och det är ju egentligen detta som är den viktigaste aspekten.

Har du en stor familj eller vill ha fler än fem enheter inloggade, då är Ztory värd att kika på. Vill du ha total frihet på din personliga profil vad det gäller lässtorlek och färg, då är Pling värd att utforska. Vill du slippa få flödet fullt av tidningar som någon annan har läst, då kan en personlig profil hos Readly eller Flipp vara härlig.

Vill du kunna läsa internationella tidningar, då har Readly och Pling det största utbudet för dig.

Prenumererar du redan på en tidning från Allers Media eller Egmont, då ska du kanske slänga ett extra öga på Pling eller Flipp eftersom du kan minska månadsavgiften med nästan halva priset.