Bonusway

Få 100 kronor i registreringsbonus!

Bonus varje gång du handlar

Ingen bindningstid

Mybonus

Få 50 kronor i registreringsbonus automatiskt!

Bonus varje gång du handlar

Ingen bindningstid

Cashback Ninja

Få 50 kronor i registreringsbonus!

Bonus varje gång du handlar

Ingen bindningstid

Refunder


Välj själv

Bonus varje gång du handlar

Cashbackshopping

Få 25 kronor i registreringsbonus!

Bonus varje gång du handlar

Ingen bindningstid

Du kan kostnadfritt bli medlem i alla cashbacksajter! Du få då maximal registreringsbonus!

Få cashback när du shoppar på nätet

Handla och få pengar tillbaka. Visst låter det underbart? Idag kan du ansluta dig till olika tjänster som har avtal med olika onlinebutiker eller varumärken som ger dig återbäring på ditt köp. Olika tjänster erbjuder pengar, rabatter, kuponger eller andra erbjudanden när du handlar.

Hur fungerar cashback tjänsterna

Cashbacktjänster gör att du får återbetalning på dina onlineköp utan att behöva betala mer för produkten. Tjänsten har ett avtal med butikerna vilket för att de får provision för varje köp som görs. Cashbacktjänsterna delar sen den provisionen med dig, och det är så som du får återbäringen.

Det finns inga gömda kostnader och de flesta cashbacktjänsterna är ganska transparenta. Det betyder att det inte dyker på någonting oväntat, men självklart ska du själv kolla upp att detta stämmer när du ansluter dig. Fördelen med att det finns flera sådana sajter är att det finns en större konkurrens dem sinsemellan, vilket gör att tjänsterna vill få så förmånlig återbetalning som möjligt, vilket i slutändan är bra för dig.

Cashback shopping

Vad ska du tänka på

Även om det är bra att få tillbaka pengar för någonting som du ändå skulle köpa så ska du inte handla bara för att tjäna pengar. Du kommer inte att få tillbaka mer pengar än du har spenderat, så du tjänar alltså inte pengar, utan du sparar pengar. Men det finns mycket pengar att spara, så ska du ändå handla så vill du givetvis göra det och få pengar tillbaka.

Tjänster som ger återbäring på onlineköp

Refunder

Refunder ger dig återbetalning när du handlar på nätet. Genom att handla via Refunder hos någon av deras samarbetspartners så får du pengar tillbaka på ditt köp. Du blir medlem, shoppar och får sedan återbäringen i antal kronor eller procent på ditt köp.

Du samlar din återbäring hos Refunder och när du har fått tillbaka minst 100 kr så kan du få pengarna till ditt bankkonto. Du kan få återbetalning på Elektronik, finans och försäkring, hem och trädgård, kläder och accessoarer, nöje och underhållning, resor, skönhet och hälsa, spel och betting samt sport och fritid.

Kategorierna på butikerna och tjänsterna med Refunder är …

 • Barn
 • Elektronik
 • Finans och Försäkring
 • Hem och Trädgård
 • Kläder och Accessoarer
 • Nöje och Underhållning
 • Resor
 • Skönhet och Hälsa
 • Spel och betting
 • Sport och Fritid
 • Till bilen
 • Tjänster och Abonnemang

Det lönar sig verkligen att göra sina inköp via Refunder. Har du inte testat så är det hög tid att göra det. Det finns mycket på nätet som bara är trams, men Refunder faller definitivt INTE i den kategorin. Detta är bra och faktiskt något som de flesta borde göra. Bli med på Refunder idag, du kommer inte att ångra.

Cashbackshopping.se

En av de första cashbacktjänster som fortfarande erbjuder bonus när du handlar online. Du får pengarna utbetalda till ditt konto.

Som ni säkert förstått vid det här laget så ligger cashback-trenden i en fil med hög hastighet. Denna relativt nya sajten startade i 2014, och här får man massor av bra erbjudanden och cashback på sina köp. Detta är en riktigt snygg sajt som förklarar på ett klart och tydligt sätt hur detta med cashback fungerar.

Med över 550 butiker och 51 resepartners så är detta ett helt klart godkänt alternativ till din shopping på nätet. Ett stort plus är deras meny längst ner på sajten. Med massor av bra information och en Q&A avdelning så får man enkelt svar på det man vill veta. Erbjudanden och rabattkoder sorteras snygg upp tillsammans med alla kategorier på sajten. Många nöjda medlemmar och detta är ett bra alternativ att få cashback på sina köp.

Cashbacksajter

Cashbacker

Cashbacker ger återbäring från fler än 600 butiker online. Precis som på Refunder så handlar du i önskad butik genom en länk som du hittar på Cashbacker, och då registreras din återbetalning. Det är helt gratis och finns inga dolda avgifter.

De har ofta koll på vilka butiker som har rea och bra erbjudanden. Kombinerar man då det med sin cashback är det en riktigt bra deal. I skrivande stund hittar vi rea med 50% på filmer från Disney och dubbel cashback på 8%. Eller vad med höstrea upp till 80% på lampor och en cashback på 6%. Detta borde locka de flesta och Cashbacker får helt klart godkänt här med oss. Titta in hos dem du med, du blir inte besviken.

Mybonus.com

MyBonus har över 700 ansluta butiker och du handlar enkelt genom en länk som MyBonus tillhandahåller. Hos MyBonus kan du få återbäring på mat, apotek, kläder, böcker, elektronik, tidningar och mycket mer. Du får antingen en procent eller ett antal kronor i återbäring.

Genom deras sökfunktion kan du se vilka företag som erbjuder den högsta återbäringen, och det kan vara så mycket som 450 kr på ett köp. Dem har en fantastiskt enkel sökfunktion som gör det att hitta din favoritbutik eller önskade kategori.

Hos CashbackNinja får du 25 kr som välkomstbonus när du blir medlem. Efter du fått 100 kronor kan du välja att ta ut din återbäring genom flera utbetalningsmetoder. Du hittar flera olika butiker och kan handla allt från herrväskor och djurfoder till flygbiljetter.

Hur väljer du återbäringstjänst

Olika tjänster kan ha olika procentsatser eller kronor för återbäringen. Det finns ingen anledning att inte gå med i flera och välja att handla via den tjänsten som ger högst återbetalning.

Vilka företag som tjänsten har avtal med är en viktig aspekt. Vet du med dig att du helst handlar på ett visst apotek eller i en viss matbutik, då ska du givetvis välja den tjänsten där dina favoritbutiker finns.

Det kan även vara värt att slänga ett öga på vilka regler som gäller för utbetalning. Vilken summa behöver du komma upp i för att ta ut pengarna och hur tar du ut pengarna.

Dumt att inte registrera sig

De allra flesta av oss shoppar någon gång på nätet. Eller så köper vi en resa eller annan tjänst. Att då inte utnyttja en sajt som erbjuder cashback är lika dumt som att tacka ner till ett medlemskap på Ica eller i en annan butik.

Verkar det krångligt? Lägg bort den tanken för detta är inte svårt att få till. Detta är en av de saker som gör internet och shopping till en vinnande kombination.  

Vanliga frågor och svar om cashback

Är cashback bra?

Helt klart ja! Det finns ingen nackdel med att registrera sig för cashback så det är ett mycket smart sätt att få tillbaka lite pengar på det du ändå har tänkt att shoppa.

Vilken cashback är bäst?

Den som är bäst är den som har ett utbud med butiker där du brukar handla. Egentligen finns det ingen anledning att välja en cashbacktjänst utan det är bättre att registrera sig för alla.

Vilka cashbacktjänster finns det?

Det finns många men de som är riktigt bra är Refunder, Bonusway, MyBonus, Cashback Ninja och Cashbackshopping.