Gratis saker för dig som är gravid

Innan du tar hem ditt barn från BB ska du fixa och dona med allt som behövs inför barnets hemkomst. Alla inköp som behöver göras kan i slutändan bli ganska kostsamma och då gäller det att vara så smart som möjligt och utnyttja bra erbjudanden.

Gratis produkter för gravida

Vi har gjort det enkelt för dig som är gravid genom att lista olika gratiserbjudanden för både dig och din nyfödda. Det finns verkligen flera fina saker, produkter, tjänster och erbjudanden du kan få som gravid!

Babyboxar

De flesta boxarna innehåller produkter och erbjudanden för både dig och din nyfödda och kan det handlar om produkter som nappar, våtservetter, salvor, blöjor, gosedjur, haklappar, böcker till dig, oljor för gravidmagar osv. Du kan även få presentkort och erbjudanden i din box. Nedanstående boxar är gratis att beställa via länken.

Gratis for gravida

Apoteksgruppens BabyBox

Apoteksgruppens BabyBox för dig som är gravid är fylld med saker som kan vara bra att ha den första tiden. Beställ och hämta hos närmaste återförsäljare.

Libero startbox

Registrera din graviditet och gå med i liberoklubben, och lagom till din förlossning får du en Startbox fylld med saker som du kan behöva under den första tiden som förälder.

Gravidpaket från Allt För Föräldrar

I Gravidpaketet får du värdecheckar och erbjudanden på produkter som är bra att ha när du är gravid, men som även är bra att ha hemma när du har fått barnet.

Hjärtats Startbox

Hjärtats Startbox innehåller produkter, varuprover och rabattkuponger för nyblivna föräldrar och bebisar. Bli medlem i Apotek Hjärtats kundklubb och få paketet gratis. Beställ värdebeviset och hämta sedan ut paketet på ditt närmaste Apotek Hjärtat.

Medlemsrabatter och erbjudanden

Ibland har man kanske inte tänkt på allt och någonting ytterligare måste köpas in. Då är det en god ide att kika igenom gratis medlemsklubbar där du kan hitta fördelaktiga rabatter och erbjudanden. Bli medlem i nedanstående klubbar för att ta del av deras rabatter och erbjudanden.

Babycard

När du blir medlem hos Babycard får du tillgång till över 3 000 lokala rabatter och erbjudanden. Babycard är framtaget för familjer och du hittar rabatter och erbjudande för familjen, huset och bilen. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Gåva hos Sveabarn.se

Bli medlem på babytobe och få tillgång till rabatter och erbjudanden. När du blir medlem får du dessutom en presentkort värt 300 kr som du kan använda när du handlar på Sveabarn.se

Erbjudanden via babyz.se

Hemsidan Babyz.se har flera olika erbjudanden och rabattkoder på varierande produkter och tjänster som du och ditt barn kan ha nytta av.

Pampers

Registrera dig hos Pampers och få gratisprover och kuponger. På deras hemsida kan du även hitta specialerbjudanden.

Kostnadsfria gravidförsäkringar

Att teckna en gravidförsäkring är ett bra sätt att skyddar dig och ditt barn om någonting tråkigt skulle inträffa. Flera försäkringsbolag har bra erbjudande på gravidförsäkringar, men några försäkringsbolag erbjuder kostnadsfria basförsäkring.

Dessa har ofta lägre ersättningsnivåer än försäkringarna som du betalar för, men de ger bättre skydd än om du inte skulle ha någon försäkring alls.

Moderna Försäkringar

Hos Moderna Försäkringar kan du teckna en graviditetsförsäkring som sedan ger dig rabatt på din barnförsäkring. Om du tecknar en Gravidförsäkring Large erbjuds du att dra av premien på 1395 kr på din barnförsäkring under det första året.

ICA Försäkringar

Teckna den kostnadsfria grundförsäkringen Gravid Fri när som helst efter graviditetsvecka 22. Du kan även få 50 % rabatt under första året på deras barnförsäkring om du tecknar barnförsäkringen innan barnet fyller ett år.

Trygghansa

Gravidförsäkring Gratis ger grundskydd för dig och din partner från graviditetsvecka 16 och för barnet från graviditetsvecka 23. Vill du ha ett bättre skydd så kan du få rabatt på Gravidförsäkring Extra.

Folksam

Folksam erbjuder både kostnadsfria och utökade betalförsäkringar för dig och ditt barn. Även om den kostnadsfria är begränsad så täcker den vissa medfödda diagnoser, ersättning vid sjukhusvistelse och tillgång till familjestöd.

Gratis för lite äldre barn

Burk för välling

När du gå med i Semperklubben får du en kostnadsfri och smidig vällingburk skickad till dig. Det är även kostnadsfritt att gå med i klubben.

Absorberande nattbyxa

DryNites® hjälper dig och ditt barn med sängvätning. Det är en absorberande nattbyxa som är utformad för barn som är tre år eller äldre. Beställ ett gratisprov och prova om det fungerar för ditt barn.

Välkomstgåva från Disneyklubben

Gobokhandeln bjuder på en välkomstgåva när du går med i Disneyklubben. Få Hitta Nemo, Pluto, Nemo-figur och tygpåsen och betala bara för porto på 59 kr. Som medlem kan du sedan köpa fördelaktiga böcker och figurer.

Detta var några av alla de fina och smarta produkter, tjänster, erbjudanden och gratis saker som du kan få när du är gravid! Passa på att skaffa många fina gratis prylar under din graviditet!

Vanliga frågor och svar om gratis saker för dig som är gravid

Finns det några bra gratis boxar för bebis?

Det finns flera bra babyboxar som är gratis, exempelvis Apoteksgruppens BabyBox, Libero startbox, gravidpaket från Allt För Föräldrar och flera andra. Se alla alternativ inne på vår sajt!

Vad finns det för kostnadsfria gravidförsäkringar?

ICA Försäkringar har en kostnadsfri grundförsäkring, Gravid Fri och även Folksam. Hos dessa och flera andra kan du dessutom få rabatt på olika barnförsäkringar.

Finns det gratis blöjor att få?

Det kan ibland ingå ett visst antal gratis blöjor i olika babyboxar samt att Pampers brukar erbjuda både gratisprover och kuponger.