Prova på mat på nätet

Linas Matkasse

Prova på Linas matkasse! Bra utbud! Bra priser!

Välj själv

Ingen bindningstid

City Gross Matkasse

Stort utbud! Enkel service! Prova på!

Välj själv

Ingen bindningstid

Middagsfrid

Bra priser! Passa på! Fraktas till dörren!

Välj själv

Ingen bindningstid

GI Boxen

Prova på GI Boxen! Bra produkter! Snabbt och enkelt!

Välj själv

Ingen bindningstid

Matkomfort

Passa på! Bra priser! Prova på!

Välj själv

Ingen bindningstid

Spara pengar på att beställa mat på nätet. Idag erbjuder flera matbutiker att packa din mat och leverera den till din dörr. Det finns även mängder av sajter som erbjuder prisvärd mat som du kan beställa hem. Det finns stora pengar att spara på att handla mat online och även rabatter och kampanjer för nya och gamla kunder. Vi listar hur du sparar mest pengar på att handla online.

Handla online och gör medvetna köp

När du handlar online kan du beställa stora förpackningar och stora mängder mat. Du sparar pengar direkt på att välja större förpackningar med lägre jämförpris. Istället för att roffa åt dig produkten som du orkar bära hem så kan du fokusera på att jämföra och välja den billigaste eller mest prisvärda produkten.

När du inte rör dig i butiken så kan du heller inte köpa saker för att du blir sugen eller för att det ligger lägligt placerade bredvid kassan. Butiker är planerade för att du ska köpa så mycket som möjligt, och när du handlar online så påverkas du inte på samma sätt. Det blir helt enkelt enklare för dig att hålla dig till inköpslistan eftersom du handlar medvetet och utan stress.

Välkomsterbjudande och billiga lockrabatter

De flesta matbutikerna erbjuder bra välkomsterbjudanden för att få dig att prova deras onlinebutik. Oftast kommer detta som en kampanjkod som du får hem i brevlådan från din nuvarande butik eller i din mejlkorg. Annars brukar hemsidan visa välkomsterbjudandet om du letar lite, och det finns dessutom ofta en sida där de har samlat alla rabatterade produkter, vilket gör att du inte missar en enda rabatt.

När du har provat att handla på en butik och sen inte gör det på ett tag, så är chansen stor att du får en ny rabattkod eller ett kampanjerbjudande för att du ska handla igen. Så varvar du mellan flera olika butiker och ser till att det går ett litet tag mellan inköpen så är chansen stor att du kan får nya rabattkoder.

Bestalla hem mat

Inte dyrare än i butik

Många tror att det är dyrare att handla online än i butik, men så är inte alltid fallet. Precis som att butiker varierar i priser, så kan även onlinebutiker göra det. Men det behöver inte alls vara dyrare bara för att det är en onlinebutik. Det skiljer sig mellan onlinebutiker och fysiska butiker är fraktavgiften för hemleverans eller avgiften för att dem packar varorna som du sedan hämtar i butik.

Välkomsterbjudanden hos onlinebutiker

Mathem.se

Du som beställer för första gången från Mathem kan ta del av deras välkomsterbjudande med 150 kronor rabatt (vid köp över 800 kronor).

Du får även 300 kronor rabatt på en valfri färdig matkassa om du inte har provat en matkasse tidigare.

Mat.se

Få 150 kronor rabatt när du handlar från Mat.se för första gången (vid köp över 700 kronor). Handlar du över 700 kronor får du även fri frakt.

Billiga onlinebutiker

Matsmart

Matsmarts idé är att minska matsvinnet och sälja mat som annars skulle ha slängts. Det handlar oftast om produkter som har bytt förpackningar eller har utgångsdatum inom den närmaste tiden. Det är alltså inget fel på maten och de säljer maten från 20-90 % billigare än vad du hade hittat i en annan butik.

Megafynd

Megafynd är en återförsäljare som säljer konsumtionsvaror billigt. Detta gör dem genom att få överskottsvaror från grossister, välja medvetet och jobba med små marginaler. De låter dessutom sina kunder sätta priserna med hjälp av dagliga prisjusteringar från APC.

Om du hittar en vara som är billigare hos en konkurrent så meddelar du dem, och dem justerar priset. Du får alltså alltid det billigaste priset på marknaden.

Willys

Willys är en lågprisbutik där du hittar allt som du hittar i en vanlig butik. När du blir medlem så får du unika erbjudanden och rabatter som du kan utnyttja i deras onlinebutik. Välj din butik och se vilka erbjudanden som butiken erbjuder denna vecka.

Hemköp

Lågprisbutiken hemköp erbjuder ständigt olika erbjudanden och har redan låga priser på varor från Eldorado och Garant. De har en av de billigaste fraktavgifterna som startar på 20 kronor.

Färdigmat med hemkörning

Onlinepizza

Om du följer onlinepizza på sociala medier så får du löpande rabatter och erbjudanden. Du får även erbjudanden via deras nyhetsbrev.

Foodora

Foodora kör hem din mat och du får 100 kronor rabatt på din första beställning. Du kan hitta all möjlig mat och du får det snabbt levererat till din dörr.

Jämför olika butiker det billigaste priset

Matspar är en tjänst som jämför onlinebutiker som levererar till din postadress. Du gör din inköpslista och kan sedan se vad din kundvagn kostar hos olika butiker. De lägger dessutom till frakten så att du ser det totala priset.