Gratis premie vid prenumeration

Gratis premie vid prenumeration

När man börjar prenumerera på en ny tidning kan man ibland ha tur och få en fin premie på köpet. Ofta är premien anpassad efter tidningens målgrupp och man kan få något som man faktiskt har önskat sig och som man har användning för.

Att prenumerera på en tidning är förstås inte gratis, men ofta kan man hitta riktigt bra erbjudanden på ett par nummer av en spännande tidning plus en helt gratis premie. Då får man både sin favorittidning till ett rabatterat pris, plus en premie som ofta är värd mycket mer än vad man betalar för tidningen – ett riktigt pangerbjudande alltså.

Många av Sveriges allra populäraste tidningar har den här typen av erbjudanden.

Illustrerad Vetenskap 

En tidning för nyfikna 

Illustrerad Vetenskap är en favorittidning för många. Den populärvetenskapliga tidningen berättar om spännande ämnen och ny forskning på ett roligt och lättillgängligt sätt. Artiklarna kan handla om allt från fenomen i naturen till hur robotar kan förbättra våra liv. 

Om man är intresserad av Illustrerad Vetenskap finns det ofta erbjudanden där man kan få ett par nummer av tidningen plus en spännande premie. Premierna är ofta användbara och passar extra bra för dem som är lite nyfikna. Man kan få allt från en blodtrycksmätare till trådlösa hörlurar eller en övervakningskamera. 

Amelia

En tidning om dig för dig

Amelia är en populär livsstilstidning för kvinnor. Tidningens mål är att coacha och stärka kvinnor under alla livsfaser. Man kan få tips om hälsa, skönhet, relationer, jobb och ekonomi, och tidningen är fullproppad av spännande reportage, nyheter och skönhetstips. 

Amelia brukar erbjuda härliga premier som berikar livet lite extra. Olika sorters skönhetsprodukter är inte ovanligt. Man kan till exempel få prova Niveas nya hudvårdsserie, härliga doftljus från populära Voluspa eller en praktisk aktivitetsklocka. 

Allt om mat

En tidning för matälskare

Är man intresserad av mat är Allt om mat den perfekta tidningen. Varje nummer är fyllt till bredden av spännande recept, tester av mat eller olika matrelaterade produkter, nya trender inom mat och artiklar om användbara köksprylar. 

Allt om mat brukar erbjuda perfekta premier för den mat-intresserade. Premier som man kan få helt gratis tillsammans med tidningen är till exempel fina Essence vinglas eller champagneglas från Iittala eller skålar från Swedish Grace. 

Damernas Värld

En tidning för den modeintresserade 

Damernas Värld är en av Sveriges populäraste tidningar när det kommer till mode och inspiration. Tidningen är fullproppad av mode-guider, trendspaningar, modereportage, köptips och inspiration. Förutom kläder så fokuserar Damernas Värld även på smink och skönhet, och de testar många av de nya och spännande produkterna som kommer ut på marknaden. 

Som gratis premie brukar man få prova på det senaste inom skönhet. Man kan till exempel få Schwarzkopfs senaste hårvårdslinje med allt från schampo och balsam till en vårdande hårmask och glansspray, eller en av Rituals populära skönhetsserier med schampo, duschskum och duscholja. Sminkprodukter är heller inte en ovanlig premie om man beställer en ny prenumeration av Damernas Värld. 

Sköna Hem

En tidning för den inredningsintresserade 

Om man älskar inredning och design är Sköna Hem den perfekta tidningen. Varje uppslag är fullproppat med inredningsinspiration, nya trender, spännande designlösningar, shoppingtips och färgsprakande bilder på vackra hem. I Sköna Hem kan man läsa allt om hur man inreder sin inglasade balkong på bästa sätt, vilka som är de senaste färgtrenderna och få tips om snygga dukningar och praktiska förvaringslösningar. 

Om man hoppar på ett prenumerationserbjudande från Sköna Hem får man hem en tidning fylld av inredningsinspiration och även en helt gratis premie som är speciellt utvald för den inredningsfrälsta. Man kan till exempel få ett exklusivt bäddset med lyxiga örngott och påslakan, härliga doftrika produkter från Rituals eller vinglas från Iittala.