Varuprov

Att få något gratis är alltid kul och det finns bland annat en mängd varuprover som går att beställa hem helt kostnadsfritt. Det går att hitta gratis prover med skönhetsprodukter som hudvård och smink, parfymer men även andra prylar. Vill man ge sig på att själv leta upp de bästa produkterna kan det vara bra att känna till att företagen kan kalla detta för lite olika saker, som testprodukter eller bara helt enkelt prover.

Varför är det gratis då? Ja, det är ett vanligt marknadsföringsknep för att de vill att så många som möjligt ska testa produkten och upptäcka hur bra den är för att sedan köpa mer. För dig som konsument är det ett utmärkt tillfälle att prova för att se om produkten är värd pengarna innan du bestämmer dig för att köpa.

Vichy Minéral 89 Booster Serum

Vichy Minéral 89 Booster Serum

Från Vichy kan du som ny medlem få ett gratis varuprov på Minéral 89 Booster Serum. Den boostar din hud med återfuktning, stärker hudbarriären och ger huden en fräsch lyster. Produkten innehåller återfuktande hyaluronsyra, 89% stärkande vulkaniskt vatten och är utan parfym. Serumet passar alla hudtyper.

Stenskottsplåster till bilen

stenskottsplåster

Har du bil kan du beställa stenskottsplåster i samarbete mellan Trygg-Hansa och Ryds Bilglas. Då kan du skydda stenskottet på bilglaset mot smuts och fukt så att skadan inte hinner bli värre innan du får det lagat.

Bok med godnattsaga

Bok med godnattsaga

Genom att signa upp dig på KungSängens nyhetsbrev kan du få godnatt-sagan ”Kom, så somnar vi”. Boken innehåller många tips om bebisars sömn och sagan har lugnande avslappningsövningar både för barn och vuxna för att lättare kunna varva ner.

Wype

Wype

Tycker du om att läsa tidningar digitalt kan du prova Wype gratis i en månad utan bindningstid. Här får du tillgång till mer än 500 populära tidningar och magasin. Välj om du vill läsa på dator, surfplatta eller i mobilen. Det går bra att koppla 5 olika enheter till kontot.

Biotherm Blue Retinol Night Serum

Biotherm Blue Retinol Night Serum

Nu kan du få prova Biotherm Blue Retinol Night Serum helt gratis. Det är ett antiageing-serum som reducerar rynkor, ger en jämnare hud och främjar hudens förnyelse. Resultatet blir en mjuk och smidig hud med en fin lyster.

Halkskydd för trappor

Safestep

Hos Safestep kan du få gratis varuprov av halkskydd för trappor. Här finns flera produkter att välja på för att testa olika produkter och du klickar bara i vilken du väljer.

Libero startpaket baby

Libero

Genom att bli medlem i Liberoklubben, helt gratis, kan du få hem ett startpaket för baby som välkomstgåva. Startboxen kan ha varierande innehåll men oftast brukar det ingå blöjor, kroppsvårdsprodukter och andra produkter.

Varuprover inom smink och hudvård

Just inom smink och hudvård brukar man ofta kunna hitta gratisprover. Det kan vara olika skönhetsprodukter som smink, parfymer, rakhyvlar eller olika krämer för ansikte och kropp. När du handlar online i en skönhetsbutik brukar det ofta också följa med några sminkprover eller parfymprover i leveransen.

Kosttillskott och hälsa

Ibland kan man också beställa hem varuprover av kosttillskott och andra hälsopreparat. För många kan det vara viktigt att veta att exempelvis ett kosttillskott fungerar bra innan man vill köpa det. En del återförsäljare kan också erbjuda pengarna tillbaka för köp man inte är nöjd med.

Övriga saker du kan testa

Det finns många olika kampanjer på nätet med olika testprodukter och andra varuprover för dig som vill ha något gratis. Därför kan det vara bra att kika vad som erbjuds i samband med att du ska köpa något online. Ibland behöver man inte ens handla något för att få varuprover gratis.

För att känna sig säkrare vid ett köp är det alltid bra om man kan testa först. Ta därför tillfället i akt att prova något gratis för att få en känsla av hur produkten verkligen fungerar. Du kan på så sätt mycket lättare göra rätt val.

Vanliga frågor och svar om varuprover

Hur kan varuprover vara gratis?

Det är en vanlig marknadsföringstaktik för att du som konsument ska upptäcka bra produkter som du vill köpa. Företaget förväntar sig att tillräckligt många ska köpa produkten för att de ska tjäna på att dela ut gratis produkter.

Är varuprover verkligen helt gratis?

De flesta är helt kostnadsfria om det inte står att man måste betala för frakt eller porto. En del testprodukter delas ut i samband med ett annat köp.

Var hittar jag varuprover?

Vi har på vår sajt samlat några av de allra senaste produkterna som du kan testa utan att betala någonting.