Gratis Tidningar

Dagens Industri

DI för 1:-! Passa på! Morgondagens nyheter idag!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Gratis eller billiga provperiod av tidningar

Idag är papperstidningar inte den enda källan till dagsfärska nyheter. Men att sitta med nosen och i lugn och ro och bläddra igenom favorittidningen kan vara höjdpunkten på hela dagen. Därför har vi hittar flera papperstidningar och e-tidningar som du kan få helt gratis, eller till ett väldigt lågt pris.

Digital tidning eller papperstidning

När du väljer att prenumerera på en papperstidning så får du ofta den digitala tidningen på köpet. Väljer du däremot den digitala tidningen brukar papperstidningen inte ingå i prenumerationen.

Dagens samhälle – 5 veckor gratis

Om du aldrig har prenumererat på Dagens Samhälle så kan du prova tidningen gratis i fem veckor. Du behöver inte fortsätta prenumerera på tidningen efter provperioden, utan din prenumeration avslutas automatiskt.

Du kan välja mellan papperstidning, e-tidning eller båda och tidningen riktar sig till dig som är beslutsfattare på den offentliga marknaden. Papperstidningen kommer ut en gång i veckan och du får fem tidningar gratis.

Gratis tidningar

Världen idag – 1 månad gratis

Världen idag erbjuder tre olika prenumerationsalternativ som du kan prova kostnadsfritt i 1 månad. Erbjudandet gäller för dig som inte har prenumererat på tidningen under de senaste sex månaderna och är en allkristen tidning som skriver aktuella händelser ur ett kristet perspektiv.

Digitala prenumerationen gör att du får tillgång till e-tidningen och allt innehåll på hemsidan. Du kan även välja helgprenumerationen som gör att du på torsdag får en tidning hemskickad. Dessutom får du tillgång till e-tidningen och hemsidan. Pappersprenumerationen ger dig papperstidningen hemskickad tre dagar i veckan och du får dessutom tillgång till e-tidningen och hemsidan.

Dagens Nyheter digital – 1 månad gratis

Dagens nyheter är en av Sveriges populäraste tidningar både digitalt och i pappersform. Prova deras digitala prenumeration gratis den första månaden. Med DN Digitalt får du tillgång till deras låsta artiklar på DN.se, ett personligt flöde där du bevakar nyheter och skribenter och den digitala tidningen.

Prenumerationen övergår till en vanlig prenumeration om du inte säger upp prenumerationen. Du binder inte upp dig utan kan prova helt förutsättningslöst. Du kan även prova papperstidningen för 49 kronor under en månad. Prenumerationen avslutas automatiskt efter månaden.

SvD digital – 1 månad gratis

Svenska dagbladet digitala nyhetstidning får du prova kostnadsfritt i en månad. Prenumerationen gäller för alla artiklar på svd.se, dagens tidning i mobil, surfplatta eller dator, exklusivt material på svd.se och tillgång till deras tidningsarkiv.

Du har ingen bindningstid på prenumerationen men behöver avsluta ditt abonnemang efter provperioden, annars övergår det till 185 kronor per månad.

Illustrerad Vetenskap – en gratis tidning

Om du inte redan är prenumerant hos Illustrerad Vetenskap kan du få en gratis digitaltidning när du laddar ner deras app. Tidningen bjuder på 64 sidor av intressanta och spännande artiklar där du kan lära dig både det ena och det andra.

Just nu har de dessutom ett erbjudande där du får 2 nummer + en Outpack vattentät ryggsäck för 49,50 kronor. Väljer du sen att börja prenumerera på tidningen så gör du det utan bindningstid och kan säga upp prenumerationen när som helst.

LEVA&BO – 7 nummer för 79 kronor

Vill du få inspiration till hem, inredning, trädgård och mat så kan tidningen LEVA&BO vara någonting för dig. För 79 kronor får du 7 tidningar till din brevlåda, vilket är strax över tian per magasin. Ordinarie lösnummerpris är 25 kr.

Få erbjudanden på flera tidningar

Ett annat sätt att få bra erbjudanden och rabatter på tidningar är genom att starta prenumerationer via Tidningskungen.se. Det har Nordens största utbud av billiga tidningsprenumerationer och du kan få löpande och unika erbjudanden och rabattkoder genom att registrera dig för deras nyhetsbrev.

Det är helt gratis att se deras utbud och det enda du betalar för är den tidningen som du väljer att prenumerera på. När du prenumererar på en tidning via Tidningskungen så avslutas prenumerationen alltid automatiskt, så du behöver aldrig oroa dig för att prenumerationen ska fortsätta längre än du planerat.

Få obegränsad läsning av flera magasin

Gillar du digitala tidningar och vill kunna välja och vraka fritt bland flera olika tidningar, då kan en magasinapp vara ett alternativ för dig. När du blir medlem hos en sådan tjänst så får du obegränsad tillgång till deras digitala utbud av magasin, och du kan läsa hur många olika tidningar du vill.

Flera av dessa tjänster bjuder på gratis prova-på och du kan oftast hitta flera hundra olika tidningar hos en och samma tjänst. Du kan läsa mer om dessa gratis prova-på-tjänster på vår sajt.